Όμορφες πινελιές

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους και σκοπούς του Συνδέσμου μας, ήταν να δίνει διέξοδο και ευκαιρίες στις δημιουργικές δυνατότητες – ικανότητες των ατόμων με κινητικά προβλήματα και να μεριμνά για την ψυχική και πνευματική τους ανάταση. Στο πλαίσιο αυτό δημιούργησε το Τμήμα Ζωγραφικής από την αρχή της λειτουργίας του.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η τέχνη της ζωγραφικής είναι πολύ σπουδαία γιατί συνδυάζει λογική και συναίσθημα, αποτελεί επίσης, ένα πολύ καλό πεδίο εξάσκησης στη λεπτή κινητικότητα.

Το άτομο με κινητικά προβλήματα, μέσα από τη δημιουργικότητα του ξεφεύγει από το άγχος, την καταπίεση και όλα εκείνα τα αρνητικά συναισθήματα που είναι πιθανό να το κατακλύζουν, όταν μένει ανενεργό.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε εμπράκτως τη λειτουργία του τμήματος Ζωγραφικής του Συνδέσμου μας, επί σειρά ετών, δίνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Διεθνούς φήμης Ζωγράφο ΑμεΑ (ακρωτηριαμός Άμφω Ανω Άκρων), κο Σοφοκλή Χρήστου, που έργα του κοσμούν το Λευκό Οίκο, ο οποίος αφιλοκερδώς επί χρόνια μετέδιδε τις γνώσεις του στα μέλη μας.